Om oss

Först av allt vill vi som driver Mallar.eu hälsa dig varmt välkommen till oss. Vår historia med Mallar.eu sträcker sig lite drygt 10 år tillbaka, då sidan skapades av Ruben Andersson som ett kul sidoprojekt till sina juriststudier utomlands. Sidan tillhandahöll då främst enklare dokumentmallar, avtalsmallar och hemsidemallar – något som passade Ruben bra då han vid sidan av sina juriststudier även ”fuskade” en del med hemsidor.

Mallar.eu som du besöker nu har sedan starten hjälpt tusentals privatpersoner och företag att hitta enkla och bra mallar för sina behov. Vi som driver Mallar.eu har under åren lagt ner mycket energi på att ta fram såväl uppdaterade (efter nya lagar och bestämmelser) och helt nya avtalsmallar som vi hoppas att du eller ditt företag skall ha stor nytta av.

***

”Efter att plötsligt ha hamnat på arbetsmarknaden efter över 25 års fast arbete på företaget jag jobbade för, behövde jag hitta ett nytt cv. Jag körde fast när jag skulle skriva det men efter en enkel sökning på Google hittade jag Mallar.eu’s superenkla och helt gratis CV-mall som hjälpte mig med precis det jag ville. Jag säger STORT TACK till gänget på Mallar.eu!”

Bosse L

***

Ständig utveckling

Vi har fått mängder med såväl glada tillrop och tack, som förslag på nya mallar att ta fram och det är vi otroligt glada för. Utan alla er som besöker oss och kommer med förslag och tips, så hade vi inte varit där vi är idag. Teamet bakom Mallar.eu har ständigt växt sedan starten och har nu expanderats till ett bra gäng som alla drar åt samma håll med hjälp av samma driv att ständigt utvecklas. Ena dagen tar vi fram en gratis fakturamall och andra dagen sitter vi och skriver på en mall för egen uppsägning. Med det sagt, det svänger snabbt och vi gillar att hänga med.

Grundare

År 2010 fick vår grundare Ruben Andersson en idé. Han precis påbörjat sina juridikstudier i Geneve när han stötte på ett problem med sin hyresvärd för sin lägenhet han hyrde. Avtalet han hade skrivit på för lägenheten var inte bara luddigt, det var väldigt svårt att tyda och det visade sig sedan att inte ens hyresvärden visste exakt vad som gällde. När de båda skulle skriva på ett nytt avtal och överenskommelse så fanns det helt enkelt inga bra alternativ och mallar för just den avtalstypen som skulle skrivas och det var just i det ögonblicket Ruben fick idén – att helt enkelt förse världen med gratis mallar av olika slag.

Avtalet med hyresvärden löstes och Ruben kunde fortsätta med sin idé som sedan mynnade ut i att han skapade hemsidan du besöker just nu, det vill säga Mallar.eu. Ruben som är utbildad jurist har själv haft stor nytta av mallarna han tagit fram. Det kan vara allt ifrån en framtidsfullmakt som behövs, eller mall för tipsrunda till ett barnkalas. Oavsett vilken typ av mall och mallar som folk behövde så skapade han dem, ofta väldigt snabbt. Ruben har hängt kvar i ”gänget” kring Mallar.eu och är idag vår expert när det kommer till juridiska frågor som har med mallarna och dess innehåll att göra.

Mallar.eu’s grundare Ruben Andersson (foto: Privat)

Teamet bakom

Just nu består teamet bakom Mallar.eu av flertalet personer som jobbar aktivt för att uppdatera och skapa nytt innehåll här på hemsidan. Vi som driver Mallar.eu vill vara det självklara valet när det kommer till gratismallar, oavsett vad det är du är i behov av. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar. Du når oss enklast via kontaktformuläret nedan. Tänk på att vi har mycket att göra och därför inte kan svara på alla förfrågningar.

Skriv några rader till oss